Fizička Lica

fiziČka lica

Na našim benzinskim pumpama pored prodaje nafte i naftnih derivata (euro super 95, euro super 98, euro dizel i TNG) možete naći i:

·          ulja i maziva poznatih proizvođača,
·          tečnost za stakla
·          plin u bocama,
·          auto opremu,
·          auto kozmetiku,
·          prehrambene i konditorske proizvode,
·          alkoholna i bezalkoholna pića, kozmetiku,
·          opremu za mobilne telefone,
·          dopunu za pripejd telefone* (samo na lokaciji Danilovgrad i Blok 5)
·          bankomat* (samo na lokaciji Danilovgrad)
·          kozmetiku za domaćinstva,
·          alat
·          usluge pranja vozila* (samo na lokaciji Blok 5)

 

 

Naše ljubazno i iskusno osoblje se stara da boravak na našim pumpama bude prijatan i efikasan, da usluga bude savršena, kako bi naši korisnici zadovoljni i sigurni nastavili svoj put.

Naše poslovanje smo koncentrisali na centralnu regiju, sa 3 benzinske pumpe na atraktivnim lokacijama. Euro Petrol CG benzinske pumpe u Podgorici su u Bloku 5 (preko puta Hrama), na Pobrežju (ulica 4. jula) i u Danilovgradu kod kružnog toka na ulazu u grad neposredno pored magistralnog puta Podgorica-Nikšić.

Sa velikim zadovoljstvom Vas obaviještavamo da je naša kompanija dobitnik vrijednog  priznanja, zlatne medalje QUDAL za kvalitet za godinu 2016/2017 u Crnoj Gori u kategoriji benzinskih pumpi.
Istraživanje je obavila kompanija ICERTIAS –International Certification Association GmbH ( www.icertias.com ) sa sjedištem u Švajcarskoj u martu ove godine www.qudal.com/MONTENEGRO-68TT69, na cijeloj teritoriji Crne Gore a na reprezentativnom uzorku ispitanika.

To je motiv i obaveza da istrajemo, da poboljšavamo nivo usluge i konstantno radimo na tome da budemo još bolji.