O kompaniji

Ko smo mi?

Euro Petrol benzinske pumpe rade već 2 decenije na crnogorskom tržištu nafte i naftnih derivata.

Kompanija ima 40 zaposlenih i 3 benzinske pumpe trenutno: u Pogorici su u Bloku 5 (kod Hrama) i na Pobrežju (Petrovački put), a u Danilovgradu se naša benizinska stanica nalazi kod kružne raskrsnice na ulazu u grad sa Nikšićkog puta.

Naši proizvodi su goriva i plin vrhunskog kvaliteta (EURO 5) koje uvozimo direktno od proizvođača. Naša goriva i plin su predmet redovnih internih i eksternih provjera u Kompaniji i nadležnih državnih institucija i organa.

.

Kvalitetna goriva i plin uz vrhunsku uslugu na našim pumpama su uvijek bili prioritet Kompanije. Kao rezultat pomenutog možemo sa ponosom, reći da smo u proteklih skoro 2 decenije rada uspjeli da, u ponekad vrlo turbulentnim uslovima na tržištu, održimo i unaprijedimo i podignemo na veći nivo, naše usluge i servis koji pružamo. Potvrda toga je i medalja QUDAL za kvalitet koju smo dobili za 2016/2017 kao najbolji u lancu benzinkih pumpi www.qudal.com/MONTENEGRO-68TT69 u Crnoj Gori a na osnovu istraživanja koje je uradila Švajcarska kompanija ICERTIAS u Martu 2016 godine. U avgustu 2016 godine smo uspjesno prosli evaluaciju kreditne kuce Coface i dobili smo sertifikat Excellent SME Montenegro - OTVORI SERTIFIKAT

Blok 5 - Pumpa

Jet Wash perionica - Blok 5

Express shop - Danilovgrad

Pobrežje - Pumpa

Danilovgrad - Pumpa

Express shop - Podgorica