Pravna Lica

pRavna lica

Euro Petrol CG benzinske pumpe u sastavu kompanije, posluju skoro 20 godina na tržištu nafte i naftnih derivata u Crnoj Gori. Vrhunski kvalitet derivata, odlična usluga i principi efikasnosti su uvijek bili i biće temelji našeg poslovanja. 
Sa velikim zadovoljstvom Vas obaviještavamo da je naša kompanija dobitnik vrijednog  priznanja, zlatne medalje QUDAL za kvalitet za godinu 2016/2017 u Crnoj Gori u kategoriji benzinskih pumpi. Istraživanje je obavila kompanija ICERTIAS –International Certification Association GmbH (www.icertias.com) sa sjedištem u Švajcarskoj u martu ove godine, na cijeloj teritoriji Crne Gore a na reprezantitvnom uzorku ispitanika. U avgustu 2016 godine smo uspjesno prosli evaluaciju kreditne kuce Coface i dobili smo sertifikat Excellent SME Montenegro - OTVORI SERTIFIKAT

Mi razumijemo potrebu svakog privrednog subjekta za većom efikasnošću, da poveća produktivnost, da smanji troškove poslovanja i ostvari planirane prihode.

Imajući u vidu značaj goriva, kao važne stavke u poslovanju kompanije, nudimo posebne uslove za kupovinu nafte i naftnih derivata.

 

 

U zavisnosti od kupljenih količina i načina plaćanja nudimo širok spektar popusta, za koje smo sigurni da će, smanjenjem troškova koje sada imate za gorivo doprinijeti povećanju profitabilnosti vaše kompanije.

Lokacije naših objekata (blizina magistralnih puteva i prohodnost pumpi) pružaju idealne uslove za opsluživanje velikih i malih vozila , čime se doprinosi povećanju efikasnosti poslovanja. Bez obzira da li ste prevoznik u putničkom saobraćaju, špediter, taxi udruženje, bez obzira na brojnost voznog parka ili veličinu vozila imamo riješenje.

Spremni smo da u direktnom razgovoru, dodatno pojasnimo našu ponudu, pokušamo da je zajednički prilagodimo Vašim potrebama i pokažemo namjeru da budemo ozbiljan partner Vašoj kompaniji.

Za više informacija e mail: prodaja@europetrol.me, i brojevi telefona: + 382 20 625 540 i fax: + 382 20 625 830